Een training die leuk, maar vooral leerzaam is.

Welkom in de wereld van het tanden bleken

Tanden bleken komt weer volledig in opmars. Sinds de regels in verband met het gebruik van peroxide sinds 2012 drastisch zijn aangepast is er een flinke beweging op de markt geweest.
Binnen het actuele aanbod van tanden blekers zitten kwalitatief steeds betere locatie's, samen met jou willen we dit aanbod vergroten.
Ben je op zoek naar een bedrijf wat jou een volledig en volwaardige training kan geven op het gebied van (cosmetisch) tanden bleken? Neem dan contact met ons op!

Tanden bleken kan je naast een tandenbleekstudio natuurlijk ook aanbieden in een beauty of schoonheidssalon, zonnebankstudio en dergelijke. Omdat wij het belangrijk vinden dat je een behandeling correct en volledig uit kan voeren leren we je graag in onze uitgebreide training alle kneepjes van het vak.

Doordat onze trainers nog dagelijks in de praktijk tandbleekbehandelingen uitvoeren blijven zij op de hoogte van de laatste weetjes en tips.


De cursus

Binnen het theoriedeel van de training nemen we uitgebreid de tijd om alle belangrijke informatie door waarom je iemand wel en zeker, of juist niet, zijn of haar tanden kan bleken.
We vinden het belangrijk dat je zelfverzekerd aan de slag kan zodat je niet twijfelt of je een behandeling wel of niet goed kan uitvoeren.
In het praktijkdeel van de training gaan we uitgebreid in op het daadwerkelijk bleken van tanden. We laten je stap voor stap zien hoe het werkt, nemen uitgebreid alles met je door en vervolgens ben je zelf aan de beurt. Uiteraard onder toeziend oog van de trainer. Zo kan er niets mis gaan.

De training geven we altijd persoonlijk, en geven we altijd aan maximaal 3 personen. We combineren geen groepen met elkaar, dus je kent elkaar altijd.
In de training van ongeveer 5 uur leren we je alle aspecten van het bleken van tanden.

Belangrijk om te weten is dat je geen enkele (voor)kennis nodig hebt wat betreft het bleken van tanden. Alle informatie die je nodig hebt leer je tijdens de training.

De opleiders en locaties

Onze trainingen geven we gedurende het hele jaar, uiteraard in overleg. We werken op afspraak, en geven de trainingen wanneer het jou goed uitkomt. Vindt je dinsdagochtend of juist vrijdagavond prettig? We zijn flexibel!
Op onze locatie aan de Nieuwstad 38 in Arnhem geven we de opleidingen. De starttijd is altijd in overleg.

Je gaat zelf aan de slag

Belangrijke punten in de training zijn het inbrengen van de mondspreider, het juist gebruik van bleekgel en contra-indicaties. Daarnaast denken we graag commercieel met je mee om te zorgen dat jouw activiteiten op het gebied van tanden bleken een groot succes kunnen gaan worden!


Startpakket of losse training?

Binnen het aanbod op onze website treft je diverse starterspakketten. Bij een bleeklamp of starterspakket is altijd een training inbegrepen.
Kies je ervoor om een losse training aan te schaffen dan betaal je slechts €200,- excl btw. per persoon.
Deze prijs is inclusief koffie, thee en een lunch op ons kantoor.
Indien je de training los aanschaft krijg je van ons nog eens €50- aan cadeaubonnen mee om uit te geven in onze webshop aan artikelen.